Ion Ceban

(AUDIO) Comportament de socialist. 50 de mii de dolari pentru Ion Ceban cu scopul de a înceta protestele la un șantier de construcții

Corina Bezer

În înregistrea audio, un reprezentat al unei necunoscute firme de construcții, vine să ceară încetarea protestelor. Acesta la un moment dat i-a propus unui socialist, intermediar între firmele de construcții și Ion Ceban, 20 de mii de dolari, dar a primit ca răspuns că această sumă este mult prea mică. Datorită faptului că firma dată câștigă milioane, ar fi nevoie de minim 50 de mii de dolari, ca Ion Ceban să ordoneze încetarea protestelor.

Reprezentantul companiei de construcții a fost de acord cu această sumă, dar a insistat ca banii neapărat să ajungă la Ion Ceban.

În același canal, a fost postat și un clip video în care sunt prezentate mai multe adrese, unde la un moment dat au protestat socialiștii, doar că, peste 2-3 ani, clădirile erau date în exploatare. Printre adresele cu pricina se numără clădiri de pe strada Cuza Vodă 20/A, Milescu Spătaru 27, Teilor 4, Moscovei 9/5, Nicolae Dimo1, Bogdan Voievod 2, Ginta Latină 12, Calea Ieșilor 4, dar astfel de clăduru cu siguranță sunt multe.