Andrei Năstase

Bucurie la sediul PPDA! Andrei Năstase: „Este un nou început”

Corina Bezer

„Astăzi, am obținut o victorie importantă și, poate că, cel mai important lucru este că această victorie au obținut-o locuitorii Chișinăului. Aș vrea, în acest moment, să le mulțumesc tuturor celor care au decis să iasă la vot, indiferent cu cine au ales să voteze. În același timp, mulțumesc tuturor celor care ne-au acordat acest credit de încredere. Le mulțumesc celor care au pus umărul la această victorie a tuturor”, a declarat Andrei Năstase.

Totodată, Năstase a comunicat despre acțiunile ce urmează a fi întreprinse. „Doar datorită unității noastre am reușit acest rezultat. Este un nou început, am pus astăzi bazele unei alianțe solide a forțelor pro-europene în perspectiva următoarelor alegeri parlamentare. Această victorie ne aparține nouă tuturor. Vă îndemn ca de mâine sa continuam ceea ce am făcut până astăzi. Să fim uniți și cât se poate de solidari, ca să obținem noi victorii”, a conchis Năstase.

„Vreau și eu să le mulțumesc tuturor celor care au venit astăzi la vot și celor care au votat pentru candidatul pe care noi l-am sprijinit. Vreau să mulțumesc membrilor PAS și susținătorilor noștri. Acest exemplu de unitate ne-a demonstrat că suntem puternici. Astăzi am obținut o victorie importantă, iar la toamnă vom obține o altă victorie importantă. Îl felicit pe noul primarul general. Domnul primar va trebui să muncească pentru promisiunile pe care le-a făcut”, a declarat lidera PAS, Maia Sandu.