dd

Candidatul independent Boris Volosatîi a fost BĂTUT în comuna Băcioi

Miercuri, 6 februarie 2019, 21:31

Candidatul independent pentru funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, Boris Volosatîi, acuză reprezentanți ai Partidului Democrat din Moldova că l-ar fi agresat fizic. Incidentul ar fi avut loc miercuri, la 16:42, în comuna Băcioi.

Potrivit unui comunicat de presă, candidatul independent Boris Volosatîi, însoțit de câțiva simpatizanți ai săi, se afla în centrul localității Băcioi (circumscripția uninominală nr.33 Chișinău), când un automobil marca GEEP, de culoare neagră, cu numărul de înmatriculare C JP 505, având la bord două persoane de gen masculin, a staționat în preajmă.

„Cele două persoane aflate la bordul automobilului de lux a coborât, proferând pe un ton agresiv amenințări. Acestea s-au apropiat de Boris Volosatîi și simpatizanții săi, supunându-i agresiunii fizice, deosebit de violent. Loviturile aplicate profesionist au fost însoțite de amenințarea cu moartea: ”Pida(....)lor, dacă mai veniți măcar o dată la noi în sat, vă omorâm, bl(..), vă tăiem pe toți!” Întrucât unul dintre martorii la incident a reușit să capteze câteva imagini cu telefonul mobil, facem publice aceste imagini în vederea identificării agresorilor”, se arată în comunicatul de presă. 

ddll

În aceste momente, candidatul independent Boris Volosatîi sesizează organele de poliție în legătură cu incidentul produs la Băcioi.

Menționăm că Boris Volosatîi candidează independent în circumscripția nr. 33.