Liderului PPDA

Codreanu s-a întâlnit de mai multe ori cu Năstase și i-a propus funcția de primar interimar, dar a refuzat

Victoria Muntean

Cu domnul Andrei Năstase ne-am cunoscut mai devreme de alegeri. După alegerile locale, dânsul a fost de mai multe ori în biroul la Primărie, ne-am întâlnit și la o cafea în oraș. Am discutat despre problemele din oraș și în cadrul Primăriei. Am expus viziunea mea despre ce și cum trebuie de făcut, și am vorbit și despre perspectivele de viitor”, a decalrat Ruslan Codreanu.

Astfel, Codreanu a mai menționat  „La acel moment i-am propus domnului Andrei Năstase să fie numit printr-o dispoziție a mea. Dar, oricum, era o procedură de Consiliu, pentru că CMC nu este exclus din procedura respectivă. Eu pot să înaintez candidatura către Consiliu, dar Consiliul trebuie să o confirme sau nu, de două ori. Dar a fost și o astfel de discuție. Dar domnia sa a refuzat”.

Amintim că liderul PPDA, Andrei Năstase, a câștigat cel de-al doilea tur al alegerilor locale din Capitală, devansându-l pe contracandidatul său, socialistul Ion Ceban. Scrutinul însă a fost anulat de către instanțele de judecată, din motivul că a făcut agitație electorală în ziua tăcerii, într-un live pe Facebook.