a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova

Deputata Blocului ACUM, Arina Spătaru, face agitație electorală în favoarea socialistului Nesterovschii

Victoria Muntean

La începutul săptămânii acestuia, candidatul la funcția de primar de Bălți din partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Alexandr Nesterovschi, alaturi de colegul său Alexandr Usatîi și deputata Arina Spătaru s-au întâlnit cu angajații de la „CET-NORD”, transmite nordnews.md

În cadrul acestei întâlnirii, candidatul și-a expus programul electoral, iar deputata Partidului Platformei Demnitate și Adevăr, Arina Spătaru, i-ar fi îndemnat indirect să-l voteze pe Nesterovschii la funcția de primar. Informația a fost confirmată de angajații „CET-NORD”, cât și de deputatul PRSM, Alexandr Usatîi.

„Da, ea a fost alături de noi la această întrunire, dar îndemnuri directe de a susține candidatul PSRM nu a fost, așa cum susțin unii”, a declarat deputatul socialist, Alexandr Usatîi.

„Îmi pare rău că doamna Spătaru a decis să-l susțină pe unul dintre contracandidații mei, chiar dacă face parte din Blocul ACUM, care are un acord de colaborare cu PSRM. Nu înțeleg care a fost rolul ei acolo, de deputat sau de susținător”, a adăugat Boris Marcoci, candidatul ACUM la funcția de primar de Bălți.

Marcoci a mai menționat că PSRM și ACUM nu au semnat vreo înțelegere în vedere colaborării  în alegerile locale.