dd

DE ULTIMĂ ORĂ

BREAKING NEWS! Ion Chicu, noul prim-ministru al Republicii Moldova

Parlamentul a acordat vot de încredere cabinetului de miniștri în frunte cu Ion Chicu și programului său de activitate. Noul guvern a fost susținut joi, 14 noiembrie, cu votul a 62 de deputați din fracțiunile Partidului Socialiștilor și Partidului Democrat. Deputații Blocului ACUM au părăsit sala de ședințe înainte de procedura de vot.

Mai multe

Ion Ceban, obligat să scoată panourile

DOCUMENT // Ion Ceban, obligat să scoată panourile din cauza imaginii lui Ștefan cel Mare

Joi, 10 octombrie 2019, 20:07

Judecătoria Chișinău a hotărât, să-l oblige pe Ion Ceban, candidatul PSRM la funcția de primar al mun. Chișinău, să excludă imaginea personalității istorice – domnitorul Ștefan cel Mare și Sfânt – din TOATE materialele electorale. Plângerea a fost depusă de către Valeriu Munteanu.

Judecătoria Chişinău, sediul Râşcani, a decis că Ion Ceban, candidat PSRM la funcţia de primar de Chişinău, este obligat să scoată toate panourile din oraș care conțin   imaginea domnitorului Ştefan cel Mare şi Sfânt, dar și să lichideze materialele electorale și să scoată publicitatea din mediul online.

Amintim că, la fel la sesizarea lui Valeriu Munteanu, instanţa l-a obligat şi pe candidatul blocului ACUM, Andrei Năstase, să retragă toate materialele electorate în care apare imaginea domnitorului Ştefan cel Mare şi Sfânt.