Dumitru Țîra

Dumitru Țîra candidează la Primăria Chișinău din partea PPEM

Corina Bezer

"Vreau să-i mulțumesc întregii echipe PPEM, că au avut încredere să accepte proiectul și ideea pe care o am, proiectul pentru întreg municipiul Chișinău. Nu doar pentru oraș, dar și pentru localitățile din cadrul municipiului.

Am trei mesaje foarte scurte. Vreau să urez succes candidaților, celor care au intrat în competiție și sper mult că au sentimente sincere față de acest exercițiu.

Vreau să îndemn orășenii și toți locuitorii municipiului să zâmbească mai mult, inclusiv asta este o mare problemă a orașului. Și un îndemn către cetățeni, să voteze, să iasă la vot, pentru că este extrem de important să voteze. O să avem o campanie foarte interesantă. Sunt convins că frații jurnaliști vor scrie , chiar și cu plăcere, nu doar din interes public sau din interes cognitiv pentru ceea ce o să facem în cadrul campaniei. În rest, vă cuprind pe toți și vă urez o zi bună", a spus Dumitru Țîra.

Țîra a studiat Dreptul internațional la USM și Bănci și Burse de Valori la ASEM. De asemenea, are un masterat Management și Administrarea Afacerilor.

Acesta este fondatorul mai multor instituții de presă din Republica Moldova.