Ștefan Gligor

Expertul Ștefan Gligor: „Am aflat că îmi va fi percheziționată locuința”

Vineri, 22 iunie 2018, 10:50

Expertul Ștefan Gligor susține că responsabilii de la Ministerul de Interne ar fi eliberat mandat de percheziție a locuinței sale. Gligor a făcut această declarație de pe scena improvizată în fața Primăriei Capitalei acolo unde chișinăuienii au protestat împotriva deciziei de invalidare a alegerilor locale noi.

„Eu astăzi am aflat, de la o sursă pe care nu pot să nu o cred, că am fost luat în supraveghere de Direcția operațiuni speciale a Ministerului de Interne și că există și un mandat de percheziție a locuinței mele. Eu vreau să le spun acestor bravi cetățeni un lucru: Eu de un an vă aștept”, a declarat Gligor.

Activistul a ținut în context să-i încurajeze pe toți cei prezenți la protest să nu le fie frică.  

„Să nu vă fie frică de nimeni. Asta e Moldova. Asta e țara oamenilor liberi care vor să trăiască în bunăstare. Mie nu-mi este frică de nimeni. Dacă îmi era, nu inițiam două grupuri de inițiativă împotriva votului mixt. Nu făceam și nu vă spuneam tot ceea ce cred despre ceea ce se întâmplă în țară. Să nu vă fie frică. Nouă nu ne-a rămas o altă opțiune. Nouă nu ne rămâne decât să ne întoarcem țara înapoi”, a mai adăugat acesta