Vlad Bilețchi

Fără discursuri, dar muncind! Președintele Asociației „UNIREA-ODIP” s-a lansat în campania electorală

Corina Bezer

Bilețchi spune că nu a dorit să organizeze un eveniment cu discursuri, ci a trecut la fapte concrete. Astfel, tinerii de la Asociația „UNIREA-ODIP” au curățit Cimitirul Eroilor Români de gunoaie și au deszăpezit teritoriul. 

vv„În campania electorală, dar și în timpul mandatului voi promova valorile naționale românești prin acțiuni concrete, menite să apropie cele două maluri de Prut. Am dorit ca lansarea mea în campanie să fie la Cimitirului Eroilor Români pentru a onora locul de veci a eroilor români, care și-au dat viața pentru neamul românesc”, a declarat Vlad Bilețchi.  

dd

Anterior, unioniștii au lansat o amplă campanie de restaurare a Cimitirului Eroilor Români din capitală, întrucât, în prezent, acesta se află într-o stare deplorabilă. 

ff

Vlad Bilețchi are 24 de ani, iar de patru ani este liderul Asociației „UNIREA-ODIP”. A absolvit Facultatea de Economie la Universitatea de Stat din Moldova și este magistru în drept public. În prezent, acesta mai activează și în calitate de profesor la Liceul Teoretic „Gh. Asachi” din capitală. 

ff