De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum 11 ore

Anatol Șalaru

FLASH// Anatol Șalaru și-a depus demisia din funcția de prim-vicepreședinte al PL

Corina Bezer

„Vă anunț că din acest moment demisionez din functia de prim-vicepresedinte al Partidului Liberal și voi ramane simplu membru. Sper ca dupa 18 ani de condus acest partid, Mihai Ghimpu va înțelege că pentru binele partidului trebuie să renunțe la funcția de președinte. Îl invit pe Mihai Ghimpu și întreaga conducere a partidului să demisioneze și să convoace congresul pentru a alege o nouă conducere capabilă să salveze partidul și să-l ducă acolo unde merită și unde de fapt îi este locul. 
Dacă nu vom schimba actuala conducere, dacă nu vom reforma partidul, dacă nu vom deschide partidul pentru oameni noi, șansele ca Partidul Liberal să intre in viitorul Parlament sunt zero”, a declarat Șalaru pe o rețea de socializare. 

Menționăm că anterior, Partidul Liberal a anunțat că îi retrage sprijinul politic lui Anatol Șalaru, pentru că „acționa împotriva intereselor partidului”.