KKK

FLASHMOB// Tinerii liberali au găsit „diploma” de studii a lui Chiril Gaburici

Corina Bezer

„Noi am plecat la Piața Centrală și am găsit diploma de bacalaureat a domnului Chiril Gaburici. Astfel, am venit să-i înmânăm diploma de bacalaureat dumnealui. Are o medie foarte bună – 10,99. Este și ștampila doamnei ministru Monica Babuc, este ștampila domnului președinte al Comisiei, Vladimir Plahotniuc, chiar și data eliberării, 31 februarie 2018”, a declarat președintele OTPL Ciocana, Ilie Crețu. 

Potrivit acestuia, scopul flashmobului este cel de a sensibiliza opinia publică cu privire la ceea ce el a numit „neadevărurile” cu care au fost prinși anumiți funcționari publici.
Menționăm că studiile lui Chiril Gaburici au ajuns în vizorul poliţiei în martie 2015, când o investigaţie jurnalistică a Ziarului de Gardă a depistat mai multe inexactităţi în CV-ul acestuia. 

„Eu cred că în cazul relației noastre trebuie să vă intereseze situația în economie. Când am acceptat să revin în politică, mi-am dat seama că va fi mizerie care va fi turnată în capul meu. Și eu sunt ok. Eu am creat companii foarte mari, companii mici, proiecte. Nimeni n-o să-mi poată lua ce am în cap și în inimă. Bagajul meu și experiența mea îmi permit să le construiesc de la zero”, a declarat anterior Gaburici.