AUR MOLDOVA

Fost deputat de la Chișinău: AUR poate fi șansa unei revigorări și consolidări rapide

Corina Bezer

Într-o postare pe o rețea de socializare, acesta a declarat că la alegerile anticipate, singura șansă de eliminare a pericolului constituirii unei noi majorități parlamentare pro-rusești (Dodon-Voronin-Shor-Usatâi-Tkaciuk) ar fi concentrarea și consolidarea votului unionist în jurul AUR Moldova.

„Cred că, la alegerile anticipate, pe care unii le-au dorit cu tot dinadinsul, singura șansă de eliminare a pericolului constituirii unei noi majorități parlamentare pro-rusești (Dodon-Voronin-Shor-Usatâi-Tkaciuk) ar fi concentrarea și consolidarea votului unionist în jurul AUR Moldova, care, din câte înțeleg, și-a anunțat participarea la scrutinul din 11 iulie!

AUR poate fi șansa unei revigorări și consolidări rapide, în termen restrâns, a segmentului românesc din stânga Prutului, fundamental și în creștere, astfel încât acesta să fie reprezentat cu demnitate în forul legislativ de la Chișinău”, a scris Ștefan Secăreanu pe o rețea socială. 

Alianța pentru Unirea Românilor a reușit în România să obțină 11% din mandatele de parlamentar într-un cursă electorală ce a dus în Parlamentul de la Bucureşti 44 de senatori și deputați.