birou parlamentar

În scurt timp se vor deschide ușile biroului Parlamentar AUR – Deputat Boris Volosatîi la Chișinău

Corina Bezer

Potrivit acestuia, urmează a fi deschise uşile şi altor birouri parlamentare AUR pentru cetăţenii din statele europene, însă acest proces este deocamdată îngreunat din cauza restricţiilor pandemice. Totuşi, intrarea în biroul parlamentar va fi restricţionat pentru şase persoane.

"Va fi acces restricționat pentru cei şase deputați socialiști cu acte românești, complicii lui Igor Dodon, (Alla Dolinţă, Corneliu Furculiţa, Anatolie Labuneţ, Radu Mudreac, Ghenadi Mitriuc şi Adrian Lebedinschi). În privința lor se vor face toate demersurile pentru a fi retrasă cetățenia română pe motiv de trădare de patrie", a declarat Vlad Bileţchi.

"Vă așteptăm în audiență pentru a vă asculta și servi interesele legitime de cetățeni români. Și cei care din diferite motive nu sunt deocamdată cetățeni români în acte, dar sunt români în suflet sunt bineveniți și așteptați", a declarat deputatul AUR, Boris Volosatîi.

Menţionăm că la alegerile parlamentare din România, Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a înregistrat un scor de 9,08% la Camera Deputaţilor şi 9,17% la Senat.