Ion Ceban acuză PAS că ar dori să închidă mai multe școli din raionul Sîngerei: „Iată de ce PAS a schimbat în raioanele țării șefii Direcțiilor de Educație”

Ala Găină

Primarul General al Capitalei și liderul Partidului Mișcarea Alternativa Națională, Ion Ceban, acuză partidul de guvernare că ar distruge sistemul educațional din Republica Moldova, prin închiderea mai multor școli. 

„Din 8 întrebări pe ordinea de zi, 5 sunt de lichidare a instituțiilor de învățământ. Aceasta este ordinea de zi a Consiliului raional Sîngerei. PAS continuă să închidă școlile prin țară. Închid spitale și universități, fac tot ce le poftește în justiția moldovenească”, menționează Ion Ceban.

Astfel, zice Ion Ceban, prin show-urile politice de partid care-l vizează pe el și Primăria, PAS nu face nimic altceva decât să distragă atenția oamenilor de la acțiunile lor ilegale și incompetența lor în toate domeniile.

„Avem ONG-uri de curte care primesc milioane de lei, avem media de curte care primesc milioane de lei, trolli, bloggeri și vloggeri plătiți, alături de o mașinărie represivă de stat fără precedent. Anterior, aceștia erau vocali și criticau guvernarea. Astăzi, au comandat guvernării să facă tot felul de rapoarte și să urmărească cine și cum le dă like-uri. Acum, tot ce fac este să ne blocheze activitatea, să intimideze oamenii în lipsa oricăror rezultate în țară”, a subliniat edilul.