Natalia Morari avertizează: „Voi lupta pentru fiecare semnătură. Voi pune un cort în fața Președinției, dacă ea va încerca să nu mă înregistreze”

Adrian Sirbu

Candidată independentă la funcția de președinte, Natalia Morari, a afirmă că va lupta alături de echipa sa pentru fiecare semnătură necesară susținerii candidaturii sale. Ea a precizat că procesul de colectare a semnăturilor, desfășurat în aproape 30 de raioane, se apropie de final și că aceste semnături reprezintă un simbol al curajului cetățenilor care sprijină un candidat ce vorbește deschis despre corupția din țară. Mai mult, Natalia Morari nu exclude faptul că va protesta în fața Președinției, dacă nu va fi înregistrată de CEC în cursa prezidențială.

Eu nu știu ce are de gând să facă Maia Sandu, dar eu voi lupta personal, împreună cu membrii grupului meu de inițiativă, pentru fiecare semnătură. Oamenii pun acum semnături în aproape 30 de raioane din țară. Noi suntem deja pe finalul acestui proces. Eu personal voi lupta pentru fiecare semnătură. Acestea nu sunt pur și simplu semnături; sunt dovada de curaj din partea oamenilor care nu se tem să susțină un candidat care, deschis, de câțiva ani la rând, vorbește despre dezastrul prin care trece țara noastră. Haideți să ne amintim: cine, acum doi ani, vorbea despre faptul că Maia Sandu este șefa unei grupări criminale? Cine vorbea deschis despre schemele cu gaz? Cine vorbea deschis despre schemele cu păcură? Eu vorbesc despre cumpărarea de gaz și păcură, la prețuri de 3-4 ori mai mari decât erau pe piață. Era furt din buzunarul fiecăruia. Nimeni nu spunea nimic. Dacă vor încerca să nu valideze aceste semnături, îi preîntâmpin – nu-i voi lăsa în pace. Voi lupta și voi merge până la capăt”, a declarat Natalia Morari în cadrul emisiunii „Moldova Live”.

Candidată independentă la funcția de președinte nu exclude faptul că va protesta în fața Președinției, dacă nu va fi înregistrată de CEC în cursa prezidențială.

Dacă va trebui, voi pune un cort în fața Președinției. Luați-o ca pe o promisiune publică – dacă nu mă înregistrează, dacă își permite să mă excludă, echipa mea este foarte bine pregătită, atât pe plan juridic, cât și financiar. Știm foarte bine că echipa noastră este monitorizată atent. Suntem pregătiți. Știm că totul este legal. În cazul în care își permite să facă acest lucru, voi pune personal un cort în fața Președinției, iar toată campania ei prezidențială va fi despre cum va discuta cu mine. Nu va ști cum să intre în Președinție, pentru că va fi nevoită să se ascundă de mine, dacă va încerca să nu mă înregistreze”, a conchis Natalia Morari.