Nistor Grozavu

Nistor Grozavu riscă până la 10 ani de pușcărie

Victoria Muntean

În cadrul cauzelor penale, pe lângă cei trei angajați din cadrul Primăriei mun. Chișinău din această cauză penală, sunt vizate și alte persoane fizice și juridice. Așadar, au fost reținute două persoane pentru un termen de 72 ore – fostul viceprimar, Nistor Grozavu și un angajat al Direcției generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare a Primăriei mun. Chișinău.

„În rezultatul audierii, ambele persoane au colaborat cu organul de urmărire penală, fără ca să fie identificate temeiuri că aceștia vor împiedica efectuarea urmăririi penale, motiv pentru care a fost luată decizia de eliberare a acestora, cu aplicarea măsurii de nepărăsire și obligarea lor de a se prezenta la solicitarea organului de urmărire penală”, au precizat procurorii. 

Astfel,dacă vor fi găsite vinovate, persoanele vizate în cauzele penale riscă pedepse cu închisoarea de până la 10 ani şi amenzi de sute de mii de lei.

Amintim că fostul viceprimar al Capitalei, Nistor Grozavu, a fost audiat în această dimineață la Procuratura municipiului Chișinău, ulterior fiind escortat la Procuratura Generală.