dd

DE ULTIMĂ ORĂ

(VIDEO) BREAKING NEWS! Un bloc cu nouă etaje din Otaci s-a prăbușit! Nu sunt victime

Un bloc cu nouă etaje s-a prăbuşit la Otaci. Din fericire nu sunt victime, întrucât locatarii au fost evacuați la timp.

Mai multe

Tricolor, România, drapel

O tânără din R. Moldova a fost nevoită să dea jos drapelul României.Tatăl ei, în semn de protest, a vopsit poarta în tricolor

Duminică, 30 decembrie 2018, 13:33

O tânără din orășelul Durlești, o suburbie a Chişinăului, a fost obligată să dea jos drapelul României pe care îl arborase în curtea sa. Diana Crudu spune că a înălţat tricolorul în semn de recunoştinţă faţă de poporul român, pentru ajutorul acordat Republicii Moldova.

Gestul tinerei nu a fost trecut cu vederea de Valeriu Ostalep, fostul viceministru de Externe și Integrare Europeană de pe vremea guvernării PCRM, care a denunțat-o la poliţie. În semn de solidaritate, tatăl fetei şi-a vopsit poarta de la casă în culorile tricolorului.

Disputa dintre Diana Crudu şi Valeriu Ostalep nu se opreşte aici. Tânăra a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin care şi-a exprimat nemulţumirea şi a anexat copia sesizării depuse la Poliţie de fostul viceministru. 

 Valeriu Ostalep i-a trimis o cerere prealabilă prin care să-i achite un prejudiciu moral în valoare de 10 mii de lei pentru că i-au fost publicate date cu caracter personal şi consideră că a fost denigrat.