Anatol Șalaru

Reacția lui Anatol Șalaru la acuzațiile lui Dodon: Voi crea o armată modernă, cu adevărat națională, fără reziduuri sovieto- bolșevice atât tehnice, cât si umane

Corina Bezer

Încă o moțiune simplă din partea socialiștilor ?! Am înțeles că sunt coșmarul lui Dodon. Iată de ce este întotdeauna crispat și obosit. În realitate, socialiștii nu sunt preocupați de faptul că eu diminuez capacitatea Armatei Naționale, ci pentru că o modernizez și îi cresc capacitățile, cu ajutorul partenerilor externi.

Dodon varsă o lacrimă la fiecare obiect sovietic distrus nu doar din cauza ca dispare habitatul in care el se simte bine, ci din cauza ca aceste vechituri sunt înlocuite cu utilaje moderne si performante. E deranjat de faptul ca Armata Națională devine interoperabilă cu armatele statelor civilizate.

Dar cel mai important pentru Dodon este să nu permită participarea mea la summitul NATO de la Varsovia, unde am fost invitat in calitate de Ministru al Apărării si unde, in premiera, se va discuta si despre contracararea războiului hibrid. 
Il asigur pe socialistul Dodon că îmi voi duce până la capăt misiunea de a crea o armată modernă, cu adevărat națională, fără reziduuri sovieto- bolșevice atât tehnice, cât si umane.

Amintim că liderul socialiștilor, Igor Dodon, s-a arătat deranjat de faptul că armata națională distruge obiectele sovietice.