Vh

REVOLTĂTOR! Deputatul socialist Bogdan Țîrdea numește cetățenii Letoniei și Estoniei “gunoieri” și “prostituate”

Corina Bezer

HhReactia a trezit reacții aprinse printre internauți, dar și printre unioniști, care au anunțat ca vor depune o plângere penală în acest sens. 

“Deputatul socialist Bogdan Țîrdea, din partidul lui Dodon, finanțat de Federația Rusă, a uitat definitiv de bunul-simț și educație (dacă a existat vreodată). Este o declarație demnă de premiul „porcul anului”, o declarație revoltătoare și care lezează onoarea și demnitatea a peste 2 milioane de oameni, cetățeni ai Uniunii Europene. În acest context, vom depune o plângere penală la Procuratura Generală pentru a fi atras la răspundere acest deputat nesimțit și vom sesiza ambasadele statelor vizate pentru a le aduce la cunoștință declarațiile unui oficial guvernamental din Republica. Felicitări, avem o guvernare…”, a declarat președintele “UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi.

Si asta nu este tot. Atunci când un internaut a dorit sa ceară explicații de la Bogdan Țîrdea pentru injuriile aduse, acesta a continuat cu insultele. În limba rusa, acesta a numit internautul “debil”.

Jj