Cristina Pruteanu

Simpatizantă ACUM către Maia Sandu: „Nu cunoașteți problemele diasporei. Ne simțim trădați”

Corina Bezer

Ar fi trebuit ca dumneaei să candideze acolo unde e mult mai mare bătălia, unde miza este mult mai mare. Deja lumea nu o să mai aleagă cu inima. Noi singuri am fost, singuri o să rămânem”, a declarat Cristina Pruteanu. 

Moldoveanca mai spune că această decizie a determinat-o să își cumpere bilet de avion, pentru a vota în Republica Moldova pe data de 24 februarie. 

„Eu personal, votul meu în diaspora nu-l voi da. Eu mi-am cumpărat bilet pe data de 23 februarie, voi merge să votez în Republica Moldova și apoi mă întorc la muncă, în Italia. Nu vreau ca votul meu în diaspora să fie în zadar. În diaspora sunt foarte multe probleme. Doamnă Maia Sandu, da, ați fost în diaspora, dar nu ați avut viața diasporenilor. Nu știți ce înseamnă greutățile diasporei, nu ați fost niciodată numită stranier”, a mai declarat Cristina Pruteanu. 

Pe lângă Maia Sandu, pe circumscripția numărul 50 – Europa de Vest, și-au mai anunțat candidaturile activistul civic Oleg Brega și liberalul Vasile Calmațui, care de 10 ani, locuiește în Paris.