ddd

DE ULTIMĂ ORĂ

BREAKING NEWS// Focuri de armă la Strasbourg! Cel puțin o persoană a decedat

Cel puțin o persoană a murit, iar alte trei au fost rănite în urma unui schimb de focuri în Strasbourg, Franța. Potrivit oamenilor legii, tragedia ar fi avut loc la Târgul de Crăciun din oraș.

Mai multe

Valeriu Munteanu vs Constantin Codreanu

SONDAJ #LiberTV: Unioniștii Valeriu Munteanu vs Constantin Codreanu - pe cine preferă chișinăuienii?

Vineri, 13 aprilie 2018, 08:38

În perioada 6 - 13 aprilie 2018, portalul de știri Liber TV a realizat un sondaj de opinie pentru a vedea preferințele chișinăuienilor în ceea ce privește candidații unioniști la șefia Primăriei Chișinău.

Astfel, din totalul de 3400 de participanți la sondaj, aproximativ 2200 de oameni, adică 66%, l-ar prefera la candidatul PL, Valeriu Munteanu în funcția de primar al mun. Chișinău. În același timp, candidatul PUN, Constantin Codreanu, a acumulat aproximativ 1100 de voturi, adică 34%. 

gg

Menționăm că Valeriu Munteanu a fost ministru al Mediului din 30 iulie 2015 până la 30 mai 2017. A fost și deputat în Parlamentul Republicii Moldova din 3 noiembrie 2009 până în 30 iulie 2015, primar al satului Floreni din raionul Anenii Noi din partea Partidului Liberal în perioada iunie 2007 — noiembrie 2009. În prezent este vicepreședinte al Partidului Liberal  și membru al Biroului Politic al Partidului Liberal.

Constantin Codreanu a deținut funcțiile de Președinte executiv al Consiliului Național al Reîntregirii (România), președinte al Blocului Unității Naționale și prim-vicepreședinte al Sfatului Țării 2 (Republica Moldova). Politicianul a ajuns în Camera Deputaților din Parlamentul României pe listele Partidului Mișcarea Populară, condus de fostul președinte român, Traian Băsescu. Codreanu a participat la alegeri pe listele de subscripție pentru diasporă, fiind votat de românii din Republica Moldova.