dd

Șor a dezvăluit că geanta neagră pentru Dodon conține 3 milioane de dolari în schimbul votului pentru Nicolae Timofti

Corina Bezer

„Desigur că erau bani pe care Filat i-a transmis lui Dodon pentru alegerea lui Timofti președinte. 3 milioane de dolari pentru a-l vota pe Timofti. Dar nu a fost singura geantă. Au fost mai multe”, a declarat Ilan Șor, fiind întrebat de moderatoare ce conținea geanta neagră pe care Ilan Șor a arătat-o publicului încă în timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare.

Ilan Șor a declarat că deține toate dovezile necesare, dar nu are rost să le transmită procuraturii atât timp cât este subordonată lui Igor Dodon. În acest sens el a dat ca exemplu dovezile privind banii pe care Dodon îi primea din Rusia, iar procuratura a refuzat să deschidă dosar penal.

Ilan Șor a precizat că deține foarte multe informații despre Dodon și anume acest fapt explică hărțuielile la care este supus el și membrii echipei sale.

Amintim că anterior mai mulți politicieni au vehiculat faptul că Igor Dodon a primit mită ca împreună cu Zinaida Greceanîi și Veronica Abramciuc să susțină candidatura lui Nicolae Timofti la funcția de președinte în 2012.