Ilie Crețu

Tânărul unionist Ilie Crețu i-a luat locul lui Chiril Gaburici

Victoria Muntean

Pe 24 ianuarie, pe circumscripția uninominală nr. 31 au fost depuse dosarele a 3 candidați: Chiril Gaburici (PDM), Igor Grițco (PCRM) și Ilie Crețu (PL). Toți au depus în ultima zi pentru a fi ultimii în buletinul de vot, or prima și ultima poziție din buletinul de vot sunt cel mai ușor de găsit pentru alegători. Cu toate acestea, norocul de a fi pe ultima poziție este i-a revenit tânărului Ilie Crețu. 

Conform tragerea la sorți, ultima poziție în buletinul de vot este a liberalului Ilie Crețu.

„Am avut marea plăcere să-mi cutreier străzile natale, pentru a colecta semnături pentru  a înregistrarea candidaturii mele, unde am întâlnit mulți oameni dragi cu care o viață trăim într-un sector, într-o casă sau chiar la același etaj. Am fost surprins de mulți vorbitori de limbă rusă, care mi-au declarat sprijin total, doar pentru că sunt unicul candidat născut și crescut în acest sector și, unicul candidat care cunoaște cu adevărat necesitățile și greutățile oamenilor de rând, deci, sunt plin de emoții pozitive, care îmi dau siguranța că am luat o decizie corectă!”, a declarat Crețu.

Ilie Crețu se implică de mai bine de 10 ani în politică și în același timp este președintele Organizației de Tineret Ciocana.