Elena Bacalu

ULTIMA ORĂ! Încă un deputat PDM părăseşte formaţiunea şi aderă la Pro Moldova. Într-o singură oră au plecat 4 deputaţi

Corina Bezer

„Am luat act de Apelul lansat de fostul coleg și liderul echipei Pro Moldova, Andrian Candu, cu privire la consolidarea opoziției parlamentare pe o platformă unică de solidaritate națională. Consider că este o inițiativă salutabilă în contextul crizei prin care trece Republica Moldova, în mod special, sistemul de sănătate. Este imperios necesar de a ne conjuga eforturile pentru binele societății.

Din păcate, împreuna cu echipa PDM aceste deziderate deja nu mai sunt posibil de realizat. Prea multe ezitări și dezamăgiri.

Vreau să cred că cetățenii care au aplicat ștampila în buletinul de vot pentru PDM la ultimele alegeri parlamentare au votat, în egală măsură, și pentru mine, iar acum îmi vor susține poziția. Prin votul acordat mie a fost un mesaj clar al populației din sudul țării că vor să fie auziți, că au nevoie de proiecte de infrastructură în regiune, vor să fie prezenți la guvernarea statului pe principiul proporțional, vor sa fie cetățeni deplini ai Republicii Moldova, fiindu-le create astfel de condiții încât să nu-și mai dorească să părăsească țara.

Am citi și mesajele de “adio” ale unor colegi, m-am regăsit în ele și am conștientizat că vreau și eu sa trăiesc aceleași sentimente de independență și libertate în luarea deciziilor, precum și să fiu auzită, iar prin vocea mea sa fie auziți cetățenii, care m-au votat, pentru a le reprezenta interesele în Legislativ.

Am văzut și reacția altor colegi, una „necomentabilă”. O nouă lecție neînsușită!”, a scris Bacalu pe facebook. 

ff