ll

Valeriu Munteanu, primul candidat care a depus dosarul la Consiliul Electoral de Circumscripţie

Corina Bezer

Vreau să comunic locuitorilor mun. Chișinău că binomul Plahotniuc – Dodon a capturat întreaga republică, iar planul lor este să captureze și Chișinăul. Consider că pot să opresc acest binom în calea lor de a uzurpa și de a captura puterea și în Chișinău. Chișinăuienii merită mai mult, trebuie să facem din Chișinău un oraș cu adevărat european, venim să construim, nu să cârpim. Voi merge de la casă la casă, de la om la om în fiecare sector și suburbie a mun. Chișinău, a declarat candidatul liberal.

Menționăm că până acum, cinci candidaţi şi-au anunțat intenţia de a candida. Este vorba de liberalul Valeriu Munteanu, liderul PPPDA, Andrei Năstase susţinut de PAS, socialistul Ion Ceban, Reghina Apostolova din partea Partidului Şor şi preşedintele Partidului Democraţia Acasă, Vasile Costiuc.

Amintim că fotoliul de primar al municipiului Chişinău a rămas vacant după ce Dorin Chirtoacă a demisionat. Scrutinul anticipat din Chişinău va avea loc pe 20 mai, iar candidaţii pot cheltui până la 18 milioane pentru campania electorală. Totodată, alegeri anticipate pentru funcția de primar vor avea loc și în municipiul Bălți.