Dodon îi avertizează pe Sandu și Năstase

(VIDEO) Dodon îi avertizează pe Sandu și Năstase privind detaliile negocierilor

Victoria Muntean

Igor Dodon a menționat în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziuni NTV că, știe toate detaliile discuțiilor ce au avut loc marți între PSRM și blocul ACUM.

„Socialiștii au mers la discuții, dar ce s-a schimbat? Ce s-a schimbat în cele peste 2 ore de discuții? Știu toate detaliile acestor negocieri, deoarece colegii mi-au spus totul în detaliu. Știu foarte bine poziția lui Andrei Năstase, a Maiei Sandu. Cine este mai închis și cine m-au deschis dialogului. Cine vrea funcții. Eu știu totul și vom spune asta după ce nimic nu se va reuși. Vom spune totul pentru ca lumea să își știe eroii. Noi am mers deschis, dar cu ce se termină asta? Ei ies și spun „nu” și insistă pe funcția de speaker, premier, votarea pachetului lor de legi. Socialiștii nu pot să își schimbe poziția, ei au luat cele mai multe voturi”, a declarat Igor Dodon.

Amintim că, negocierile de marți dintre PSRM și blocul ACUM nu s-au finalizat până la capăt. Socialiștii insistă pe funcția de speaker, în timp ce deputații blocului ACUM au declarat că sunt gata să voteze candidatul PSRM la această funcție, doar după votarea pachetului de legi privind dezoligarhizarea țării, în acest fel speakerul blocului ACUM fiind un garant în acest sens.