Igor Dodon și-a exercitat dreptul la vot

(VIDEO) Igor Dodon: „În Chișinău lucrurile se vor schimba spre bine”

Corina Bezer

„Am votat pentru un primar profesionist. E suficientă atâta demagogie. Avem nevoie de oameni care cunosc și știu ce să facă pentru Chișinău. Toți vrem ca să fie un oraș mai curat, mai securizat, este totul în mâinile noastre”, a precizat Igor Dodon.

Igor Dodon i-a îndemnat pe toți cetățenii să fie astăzi activi, deoarece de acest vot depinde foarte mult. Dacă alegerile parlamentare se întâmplă să fie organizate anticipat, alegerile locale, spune Igor Dodon, sunt doar o data la patru ani și trebuie de ieșit la vot.

„Cred că a venit timpul să se renunțe la demagogie. În fruntea capitalei trebuie să fie un profesionist, nu politician. De dorit ca următorul primar, cel puțin pentru mandatul de patru ani, să nu se mai ocupe de politică ideologică și geopolitică. Dacă va obține dreptul de a conduce Chișinăul, el trebuie să renunțe la toate jocurile, chiar și la calitatea de membru al partidelor. Lasă să se ocupe numai de Chișinău și consider că acest lucru va fi corect”, a declarat președintele.

Alegerile locale sunt considerate validate dacă la ele participă ¼ din numărul alegătorilor înscriși în listele electorale.