dodon

(VIDEO) Igor Dodon își manifestă, din nou, disprețul față de români: „Important ca prin venele socialiștilor să nu curgă sânge de român”

Corina Bezer

„La unii în campania electorală a început să curgă sânge de român și suflare românească”. Dar, lăsând glumele la o parte, Igor Dodon afirmă că nu-și dorește o eventuală trecere a deputaților socialiști de la o formațiune la alta.

Acesta spune că a discutat cu toţi cei 35 de candidaţi socialişti care au fost aleşi fie pe lista de partid, fie pe circumscripţiile uninominale.

În pofida declaraţiilor lui Igor Dodon, şase deputaţi socialişti continuă să deţină cetăţenia română. Asta deşi încă din 2015 cei şase au promis să renunţe la ea. Este vorba despre socialiştii Alla Dolinţă, Corneliu Furculiţă, Adrian Lebedischi, Ghenadi Mitriuc, Radu Mudreac şi Anatolie Labuneţ.

Atunci, conducerea PSRM anunțase că aceștia vor renunța la cetățenie, însă conform unor informații apărute în presă, în urma solicitării oficiale de la Autoritatea Națională de Redobândire a Cetățeniei Române, cei șase deputați socialiști nu au depus cerere de refuz.