Ion Ceban a votat

(VIDEO) Ion Ceban: „Doresc ca acest oraș să fie cu adevărat cartea de vizită a țării”

Corina Bezer

„Am votat ca de acest oraș să se mândrească de la cei mici la cei mari, știu că este posibil acest lucru. Am votat pentru ca să vină această schimbare pe care o așteptăm cu toții”, a declarat candidatul după ce și-a exercitat dreptul la vot. 

Potrivit lui, este vorba despre o schimbare spre bine, iar ca urmare orașul Chișinău să devină o carte de vizită a țării. Candidatul a spus că acum va merge să petreacă timpul cu familia, iar ulterior se va duce la staff, împreună cu colegii săi.

Ion Ceban

Soția lui Ion Ceban, Tatiana, a spus că a votat pentru ca toții copiii să aibă un viitor prosper în orașul lor natal, pe care să-l admire și să nu-și dorească să plece în alte orașe. 

La funcția de primar general al municipiului Chișinău candidează 18 persoane. Primar general al municipiului Chișinău este ales candidatul care a acumulat 50% + un vot. Dacă niciunul dintre candidați nu reușește să treacă acest prag, este organizat turul doi al alegerilor, cu primii doi candidați, unde se declară câștigător cel care a acumulat cele mai multe voturi.