ff

(VIDEO) Maia Sandu: „Eu îmi doresc să văd un primar responsabil, curajos, un luptător”

Corina Bezer

„Am votat că sunt cetățean responsabil și îmi pasă cum va arăta Republica Moldova și invit cetățenii sa voteze. Votul dumneavoastră de astăzi ne poate ajuta să consolidăm lupta noastră împotriva sistemului mafiot, pentru că vedem că în ultima vreme, unii reprezentanți ai acestui sistem mafiot prind la tupeu și încearcă să își continuie schemele de corupție si la nivel central, și la nivel local”, a declarat Maia Sandu. 

Șefa cabinetului de miniștri a menționat că este important să fie alese persoane oneste, care să continue lupta începută la nivel central și care să reprezinte doar interesele cetățenilor din localitățile lor. „În capitală avem o sumedenie de probleme, care s-au acumulat pentru că au fost personaje iresponsabile. Eu îmi doresc să văd un primar responsabil, curajos, un luptător, pentru că în Chișinău primul lucru care trebuie să se facă este să se declare război total corupției. Și doi, îmi doresc ca acest primar să fie susținut de un consiliu responsabil, nu un consiliu care să boicoteze”, a mai spus Maia Sandu.

Alegerile locale sunt considerate validate dacă la ele participă ¼ din numărul alegătorilor înscriși în listele electorale.