dd

DE ULTIMĂ ORĂ

BREAKING NEWS! Primul caz confirmat de coronavirus în România

România are începând de miercuri seară un caz de coronavirus confirmat. Victor Costache, ministrul Sănătății, și secretarul de stat Raed Arafat, directorul Departamentului pentru Situații de Urgență, au anunțat că în casa acestei persoane mai sunt 7 persoane - niciun copil, dar persoane în vârstă - toate fiind testate și cu rezultat negativ.

Mai multe

Ministrul Educației a încercat să facă o glumă pe seama gafei comise.

(VIDEO) Ministrul Educației, Popovici a încurcat textul de discurs la inaugurare a campaniei naționale „Tinerii din Moldova pentru obiective globale”.

Sâmbătă, 25 ianuarie 2020, 13:50

Ministrul Educației, Corneliu Popovici a fost protagonistul unei gafe de proporții comise la evenimentul de inaugurare a campaniei naționale „Tinerii din Moldova pentru obiective globale”.

În timp ce se afla în fața unui auditoriu de tineri, ministrul și-a început discursul cu mulțumiri pentru procurori, judecători, avocați și alți reprezentanți ai structurilor de drept.

Corneliu Popovici a conștientizat gafa abia după ce i-a șoptit cineva la ureche, că a încurcat evenimentele și discursurile.

Ministrul Educației a încercat să facă o glumă pe seama gafei comise.

„Oops, sorry! Dar de ce? Nu suntem la evenimentul ăsta?”, a spus râzând Popovici, menționând că „și acest subiect este foarte important”.