Mihai Ghimpu și Vladimir Voronin

(VIDEO) Replici ACIDE în Parlamente între Candu, Ghimpu și Voronin! Vezi ce a stârnit hohote de râs în rândul deputaților

Corina Bezer

„Ce înseamnă brigadă? Formație stabilă de lucru, compusă din muncitori. sau unitate militară mare formată dintr-un număra variabil de regimente. Mă scuzați, vă rog, totuși ieri nu ați avut dreptate”, a declarat Mihai Ghimpu președintelui Parlamentului. 

„Nu, am avut dreptate, pentru că nu am înțeles la ce brigadă vă referiți – unitate militară sau meseriaș. Dvs la care v-ați referit?”, l-a întrebat Candu pe Ghimpu.

„Sigur că tot gândul la brigada democraților mă gândesc și la ei m-am referit ieri”, a declarat la rândul său Mihai Ghimpu.

Nu s-a abținut de la replică nici președintele comuniștilor, Vladimir Voronin.

 „De fiecare dată când dvs aveți de gând să introduceți microfonul lui Ghimpu, verificați dacă el este conectat… la „computator”. Este conectat „computatorul” la cap la dânsul”, a declarat președintele comuniștilor, Vladimir Voronin.

„Vladimir Nicolaevici, știți cum se spune, acel care vorbește întotdeauna despre un lucru, da în cazul dat despre faptul că spuneți că sunt bolnav, înseamnă că dvs sunteți bolnav. Sunteți fixat pe această idee”, i-a răspuns Mihai Ghimpu lui Voronin. 

Ulterior, Vladimir Voronin a primit o avertizare din partea lui Andrian Candu, fiind rugat să se abțină de la ofense.