f

(VIDEO) Victor Chironda: „Am votat pentru un oraș cu oportunități, confort și siguranță și care să ofere oamenilor lucrurile simple de care au nevoie în fiecare zi”

Corina Bezer

Acesta a declarat, după ieșirea de la urne, că și-a dat votul pentru un oraș cu oportunități, confort și siguranță și care să ofere oamenilor lucrurile simple de care au nevoie în fiecare zi.

Candidatul a îndemnat cetățenii să iasă la vot și să voteze pentru ceea ce consideră ei că este important, pentru ca aceste alegeri să aducă un rezultat bun pentru chișinăuieni.

„Să avem un Consiliu municipal care nu face politică și show-uri, ci lucrează pentru cetățeni și eu cred că astăzi este primul pas să construim o administrație publică eficientă”, a spus candidatul „Mișcării Forța Nouă”.

La funcția de primar general al municipiului Chișinău candidează 18 persoane. Primar general al municipiului Chișinău este ales candidatul care a acumulat 50% + un vot. Dacă niciunul dintre candidați nu reușește să treacă acest prag, este organizat turul doi al alegerilor, cu primii doi candidați, unde se declară câștigător cel care a acumulat cele mai multe voturi.