Vlad Biletchi

Vlad Bilețchi (AUR): Amenințările lui Dodon la adresa ambasadorilor occidentali arată disperarea socialiştilor

Corina Bezer

Acesta a declarat că îi va expulza pe ambasadorii occidentali, în condițiile în care Uniunea Europeană și România reprezintă principalii parteneri ce asigură finanțarea nerambursabilă, adică bani care nu se mai dau înapoi, a Republii Moldova.

„Declarațiile lui Igor Dodon arată disperarea sa de a apărea în spațiul public. A fost președinte și putea să facă mult bine, însă nu a făcut. Sub el toți cei vinovați de jaful din Republica Moldova au devenit liberi, iar în legătură cu el au apărut dovezi concrete cu privire la săvârșirea unor fapte de corupție. Dovezile sunt incontestabile și procuratura trebuia să dea curs începerii urmării penale.

PSRM a pierdut susținerea propriilor alegători, care caută soluții mai bune. În loc de pensii sau salarii mai mari, ei au văzut pungi de bani primite de președinte. Acest lucru nu convine deloc.

S-au comis multe greșeli în această perioadă, partidele declarate pro-europene au abandonat o anumită categorie de electorat pe care au ofensat-o prin mai multe declarații”, a precizat Vlad Bilețchi, liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR).