Vlad Biletchi

Vlad Bilețchi (AUR): De Ziua Independenței, AUR propune construirea autostrăzii „Ștefan cel Mare”

Corina Bezer

Pentru Alianța pentru Unirea Românilor, ziua de 9 mai este despre cum să îi unim pe moldoveni (deci români). Prea mult timp celelalte partide politice au încercat numai să îi dezbine și asta numai pentru a ține poporul sub control în timp ce clanurile sub masca partidelor politice au făcut rău țării.

“Temele care dezbină sunt false, adevăratele teme sunt salariile mici și pensiile de mizerie, lipsa unor politici care să stimuleze natalitatea, lipsa sprijinului pentru afacerile moldovenilor și pentru țăranul moldovean, lipsa infrastructurii rutiere, faptul că jumătate dintre noi au fost obligați să plece în afara țării.

Forțele politice care conduc Republica Moldova vor să îi dezbine pe cetățeni, Alianța pentru Unirea Românilor dorește să îi aducă împreună”, a declarat președintele Alianței pentru Unirea Românilor, Vlad Bilețchi.

Tânărul unionist de doar 26 de ani, care este şi liderul Alianței pentru Unirea Românilor propune un lucru inedit la care celelalte partide politice nici măcar nu s-au gândit: construirea unei autostrăzi care să străbată Republica Moldova. Este inadmisibil că timp de 30 de ani aceste partide nu și-au propus nici măcar un proiect, nu au conceput că așa ceva ar putea să existe.

Nu se discută lucruri importante, cum ar fi o autostradă care să unească. Faptul că niciun partid politic nici măcar nu s-a gândit, adică nu s-a început niciun proiect, ar trebuie să arate moldovenilor gradul ridicat de trădare.

Alianța pentru Unirea Românilor propune de Ziua Unirii un proiect important pentru moldoveni: construirea unei autostrăzi care să îi unească și care să străbată republica de la nord la sud și care să pornească de la Bălți, Chișinău, Cahul și apoi să treacă Prutul la Galați. Aceasta este autostrada „Ștefan cel Mare” și care va avea ramificații și către Iași și Tiraspol. Vorbim de o autostradă de aproximativ 400 de kilometri cu câte două benzi de circulație și una de rezervă”, a declarat Vlad Bilețchi, președintele Alianței pentru Unirea Românilor.