Vlad Bilețchi

Vlad Bilețchi: PSRM caută cu disperare voturi și atacă haotic partidul AUR

Corina Bezer

Panourile fac referire directă la partidul Alianța pentru Unirea Românilor, care este un partid occidental, democratic și invită la unitate și nu la dezbinare. Patru piloni asigură doctrinar partidul: CREDINȚA, FAMILIA, NAȚIUNEA ȘI LIBERTATEA.

„Sigur că AUR sperie, deoarece la momentul de față avem 44 de parlamentari și toți sunt la București. Alianța pentru Unirea Românilor a trecut Prutul ca un act firesc de reparare istorică și după 11 iulie vom avea un partid românesc în cele două Parlamente.

Va fi un moment istoric, un moment unic, dar acesta nu este îndreptat împotriva cuiva, ci este pentru interesul tuturor. Nimic nu se poate impune cu forța, moldovenii trebuie să decidă singuri și liber ce viitor își doresc.

Ori noi vedem că PSRM impune moldovenilor cu forța mesaje mincinoase. Moldovenii nu mai sunt proști și știu că finanțatorul acestui partid are trupe de ocupație în estul Republicii Moldova.

Acest refuzat ar trebui eliminat de pe scena politică prin votul moldovenilor. Este vorba despre ultima lor suflare, vor dispărea din istorie”, a declarat președintele Alianței pentru Unirea Românilor, Vlad Bilețchi.