De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum 20 de ore

Vlad Filat

Vlad Filat în puşcărie sau hotel? Unde îşi aşteaptă acesta sentinţa?

Zina Darii

Din celulă nu lipsesc televizorul sau cuptorul cu microunde, de exemplu, după cum se poate vedea pe poza de mai jos, obţinută de jurnaliştii de la Today.md.

jpg

Celula – potrivit unor surse din cadrul Penitenciarului nr. 13, unde este încarcerat fostul premier – nu se află în același bloc cu ceilalți deținuți, are o intrare din curte și o suprafaţă de 15,2 metri pătraţi, se află la etajul 1, este bine iluminată.

Celula mai e dotată cu duş şi grup sanitar, conţine un televizor şi două paturi suprapuse. Celula este supravegheată diurn (24 de ore din 24) la intrare, de doi gardieni.

În afară de acestea, fostul prim-ministru are dreptul la o oră de plimbare pe zi, sub supravegherea gardienilor, şi la un colet pe săptămână.