De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum 10 ore

Inspiratiefemininablogspot

Află care sunt tendințele machiajului în 2016

Valeria Botnaru

Pregătirea tenului pentru machiaj
Cel mai important pas spre un machiaj reușit este demachierea tenului cu lăptișor, gel sau spumă. Demachiantul va îndepărta impuritățile, celulele moarte și excesul de sebum de pe suprafața pielii.  Al doilea pas este tonifierea prin aplicarea unei loțiuni ce are drept scop revigorarea tenului. Urmează baza de machiaj sau crema de zi. Crema trebuie lăsată să pătrundă în piele 5 min, apoi aplicăm fondul de ten. 
 

bioaddict.ro

Fondul de ten
Un fond de ten bun este cel care se potrivește perfect tipului de ten, care are o nuanță potrivită și oferă un aspect natural pielii. Ascunde imperfecțiunile și redă o culoare uniformă feței. Cel mai bine fondul de ten se întinde cu ajutorul degetelor. Toate mișcările se fac spre ureche, aceasta este aplicarea corectă a fondului de ten. Atunci cînd dorim să îl procurăm, trebuie să îl testăm pe față și nu pe mână, așa cum se întâmplă de obicei. Astfel vom evita diferența dintre nuanța feței și cea a gâtului.
Pentru că fondul de ten conține multe substanțe chimice nocive, crema de zi trebuie aplicată obligatoriu. Urmează aplicarea pudrei. Trebuie să cunoaștem că pudra nu este pentru a acoperi imperfecțiunile, ci pentru a scăpa de luciul de pe față. Se aplică în cantități mici, pentru a nu lăsa impresia de mască.

sursa miserici.ro

Machiajul ochilor
O nuanță a fardului de pleoape corect aleasă îți va pune în evidență culoarea ochilor și îi vor face mai expresivi. În acest sezon, pentru machiajul de zi a ochilor alegem culori neutre de bej și maro, nuanțe de roz, mov, lila, piersic. Pentru conturul ochilor alegem un dermatograf sau eyeliner, linia să fie trasată cît mai aproape de baza genelor. Pentru un machiaj complet, aplicarea rimelului este esențială.

 

google.ro

Pensarea sprâncenelor
Se poartă cele naturale, dar îngrijite și pensate cu grijă. Pentru un machiaj de zi al sprâncenelor este suficient să le aranjați cu peria și să aplicați un fard special. Micropigmentarea și microblading sunt tehnicile de ultimă generație de pigmentare a sprîncenelor.

 

fashion.ro

Machiajul buzelor
Pe parcursul zilei putem alege culori naturale de bej, roz deschis,lila, piersică.
Pentru machiajul de seară optăm pentru nuanța marsala, considerată culoarea anului 2015. 

 

purple.com