Noi îți spunem ce trebuie să faci pentru un ten frumos!

Aliați împotriva coșurilor. Tratamentul care te va ajuta să ai o piele curată

Burduja Valeria

Tenul acneic trebuie tratat corespunzător pentru ca situația să se remedieze. Noi îți spunem ce trebuie să faci!

1.Curățare
Primul pas împotriva acneei îl reprezintă curățarea tenului. Acesta trebuie să se facă zilnic, dimineața și seara pentru a elibera porii pielii de toate impuritățile care pot duce la apariția coșurilor. Pentru a-ți curăța tenul, folosește un gel special pentru spălarea feței.

Curățarea feței

2.Purifiere
După curățarea tenului, urmează purifierea lui, adică o curățare în profunzime a pielii. Ea se face folosind o loțiune tonică, special concepută pentru a combate coșurile. Loțiunea va  elimina toate particulele care îți pot afecta tenul, inclusiv pe cele de calcar pe care le conține apa de la robinet. Pune loțiunea tonică pe o dischetă demachiantă din bumbac și aplic-o  pe zona afectată de coșuri.

Purifiere

3.Tratare
După curățarea în profunzime, pielea ta este pregătită pentru adevăratul tratament: aplicarea cremei împotriva acneei. Folosește una recunoscută pentru efectele ei și aplic-o de două ori pe zi, pe întreaga față, insistînd pe zonele cu acnee. Este foarte important să nu schimbi crema des pentru că tenul tău are nevoie de timp pentru a se obișnui cu ea. El are nevoie de consecvență și răbdare!

Tratare

4.Camuflare
Cum spuneam, rezultatele se vor vedea în timp, iar tu ai nevoie să scapi de coșuri acum! Asta e cam greu de rezolvat, dar nu imposibil, pentru că, din fericire, au fost inventate batoanele corectoare. Important este să folosești unul pentru acnee, care nu doar acoperă coșurile, ci le și tratează. El te ajută să arăți bine în fiecare zi și contribuie la dispariția coșurilor în timp, alături de celelalte produse.

Camuflare

5.Un ajutor instant!
Cu siguranță ai auzit că unele persoane folosesc pasta de dinți pentru a scăpa de coșuri. Atenție, ea nu este tratament pentru acnee, dar este eficientă pe moment, uscând rapid zona inflamată.

Ajutor instant