Gene lungi

Câteva sfaturi care te vor ajuta să ai gene mai lungi, frumoase și sănătoase

Maria Mocreac

De aceea, noi îți oferim câteva sfaturi care te vor ajuta să ai gene mai lungi, frumoase și sănătoase. Iată care sunt acestea:

-Demachiază-te în fiecare seară. Rimelul, fardurile de ochi, precum și praful, sebumul și celulele moarte de piele, pot determina căderea genelor. De aceea, este esențial ca la fiecare demachiere să te asiguri că ai demachiat bine zona ochilor. Pentru o curățare mai bună este ideal să folosești un demachiant special conceput pentru zona ochilor, deoarece rimelul este mai dificil de scos decât alte produse de machiaj.

-Vitamine E. Aplică acestă vitamină pe gene, cât mai aproape de rădăcini, dar cu mare grijă ca aceasta să nu intre în ochi. Vitamina E stimulează creșterea părului și în același timp hrănește pielea.  De asemenea, Vitamina E stopează căderea genelor și calmează iritația din zona ochilor.

-Folosește uleiul de măsline. Acesta este foarte bogat în vitamina E, dar și în alte tipuri de nutrienți. Uleiul de măsline poate face minuni pentru genele tale. Acesta le întărește structura și le oferă strălucire.

-Periază-ți genele. Pentru a asigura o acoperire mai mare a produsului pe care l-ai aplicat, folosește un pieptăn special conceput pentru gene. Totodată, această mișcare va îndepărta excesul de ulei de pe gene.

-Asigură-te că mănânci destule proteine slabe. Acestea vor ajuta nu doar la întreținerea genelor, ci și a părului și a pielii. În categoria de proteine slabe găsim următoarele produse: puiul, pastele, curcanul și soia. 

-Nu folosi rimel vechi.

-Nu utiliza un aparat de curbat genele. Evită să curbezi în fiecare zi genele, pentru că asta le poate subția și se pot rupe. De asemenea, nu curba genele cu rimelul aplicat pe ele, pentru că se pot rupe sau deteriora foarte ușor.

-Nu îți freca ochii în exces.