durere-de-cap

Cum ai putea să scapi de durerea de cap în doar două minute

Cristina Grosu

Bărbatul a încărcat un filmuleț cu indicații în acest sens pe YouTube, iar metoda lui a ajuns virală pe Internet, în scurt timp. În prezent, aproape 2 milioane de oameni au urmărit filmulețul și mulți afirmă în comentarii că metoda lui Wawrzyszko chiar funcționează.

Tot ceea ce face Wawrzyszko în acest filmuleț e să întrebe, de mai multe ori “Unde e localizată durerea ta de cap?”, “Ce culoare are durerea ta de cap?”, “Ce formă are durerea ta de cap?”. Cu toate că nu explică exact despre ce e vorba, la finalul întrebărilor el este sigur că durerea de cap a celui care privește, ține deja de domeniul trecutului. Dacă durerea de cap nu trece, el spune că e cazul să mai urmărim încă o dată filmulețul și să răspundem sincer la întrebările pe care el le adresează.

Kamil K. Wawrzyszko spune că nu are pregătire profesională de medic sau de terapeut, dar că a ajutat de-a lungul timpului foarte multe persoane să scape de migrene și chiar de alte probleme de sănătate. Iar mulți utilizatori de YouTube par să îi dea dreptate.