Incendiu

500 de mii de lei reprezintă pierderile în urma incendiului devastator de ieri noaptea. Șeful Pieții Centrale, Veaceslav Balan, în audieri la CMC

Corina Bezer

Veaceslav Balan a declarat că nimeni nu a avut de suferit și că examinează trei versiuni ale izbucnirii incendiului – un scurtcircuit, defecțiuni ale echipamentelor tehnice sau incendiu intenționat.

Consilierii cred că în locurile unde s-a produs incendiul s-ar fi stabilit cu traiul persoane fără o locuință permanentă, care ar putea fi consumat băuturi alcoolice, și ar putea fi implicați la producerea incendiului. Aleșii locali s-au interesat dacă șeful Pieții Centrale cunoaște despre acest lucru sau dacă o asemenea versiune este luată în considerare.

Veaceslav Balan a declarat la rândul său că nu cunoaște nimic despre acest lucru, dar va solicita informații de la poliție cu referire la acest subiect.

Menționăm că noaptea trecută, în jurul orei 21 un incediu devastator a izbucnit într-un magazin cu materiale de construcții situat în Piața Centrală din Chișinău.