dd

Accident la Edineț. Două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite

Corina Bezer

În automobilul de marcă BMW se aflau cinci persoane – patru bărbați o femeie. Aceștia au rămas blocați între fiare în urma ciocnirii automobilelor și au avut nevoie de ajutorul salvatorilor.

„Salvatorii au reușit descarcerarea și deblocarea persoanelor în cel mai scurt timp. Victimele accidentului s-au ales cu diverse traumatisme fiind preluați de către Serviciul asistență medicală urgentă și transportați la Spitalul raional pentru ulterioare îngrijiri medicale. Totodată, salvatorii au extras și cadavrul conducătorului din autoturismul Volkswagen Golf”, informează serviciul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Reprezentanții Poliției de la Edineț au declarat pentru IPN că la volanul BMW-ului se afla o tânără de 26 de ani, care, din informațiile preliminare ale Poliției, ar fi provocat accidentul. Acesta a fost transportată la spital în comă, unde a decedat la scurt timp.

Cazul este cercetat de organele de drept. Circumstanțele și cauza producerii accidentului rutier urmează a fi stabilite ulterior.