Alexandrina Godiac

Alexandrina Godiac: „Minciuna, falsitatea și hoția trebuie să dispară definitiv de la putere”

Corina Bezer

1. Pentru început, te rog să ne spui mai multe despre tine. Ce ar trebui să cunoască cititorii despre tânăra Alexandrina Godiac?

Am 16 ani și învăț la Liceul Teoretic „Principesa Natalia Dadiani”. Sunt o persoană foarte comunicabilă, și de aceea îmi place să am mai multe hobby -uri care mă pot dezvolta în totalitate. Sunt membru ODIP de 4 luni și iubesc mult ceea ce fac. Visul meu este să trăim acolo unde am trăit odată – ACASĂ.

Alexandrina Godiac

2. Te-ai remarcat prin implicarea foarte activă în Asociația „UNIREA-ODIP”. Ce te-a determinat să te alături acestei asociații?

Alăturarea mea în Asociația „UNIREA-ODIP” a fost o pură întâmplare. Îi cunoșteam deja de mai bine de un an pe acești oameni minunați, dar niciodată nu m-am gândit că o sa fiu și eu membru. M-am alăturat echipei cu zâmbetul pe buze si cu încredere, deoarece trebuie să lupte cât mai multă lume pentru realizarea UNIRII.

ff

3. În contextul alegerilor parlamentare, de ce crezi că este important ca unioniștii să fie prezenți în viitorul Legislativ?

Eu cred că este extrem de important ca unioniștii să fie prezenți în viitorul Parlament, de aceea cei care simt românește trebuie să voteze ce este corect. Nu trebuie să lăsam așa zișii „conducătorii ai statului” să creeze o situatie și mai nefavorabilă decât este. Minciuna, falsitatea și hoția trebuie să dispară definitiv de la putere. Unioniștii vor avea voce și în Parlamentul Republicii Moldova.

4. De ce îl susții pe președintele „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, în campania electorală?

Eu cred că Vlad Bilețchi este cea mai potrivită persoană pentru a reprezenta unioniștii în viitorul Parlament. Îl cunosc pe Vlad de mult timp și cred ca se va descurca de minune. Muncind zi de zi alături de el, știu foarte bine intențiile și capacitățile lui. Vlad Bilețchi este omul căruia nu îi este frică de nimic, mereu este gata să lupte și niciun eșec nu-l va împiedica din realizarea idealului său.

dd

ff

Menționăm că președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, va candida pe listele Partidului Liberal, dar și pe circumscripția numărul 26, care include sectoarele Centru și Buiucani.