Ana Maria Madan

Ana Maria Madan: „Cea mai mare pasiune a mea este să muncesc pentru reîntregirea neamului românesc”

Corina Bezer

1. Pentru început, te rog să ne spui mai multe despre tine. Ce ar trebui să cunoască cititorii despre tânăra Ana-Maria Madan?

Mă numesc Ana Maria și sunt UNIONISTĂ. Vârsta nu contează atât de mult atunci când te implici în mișcarea unionistă, atunci când muncești alături de o echipă unită și harnică cum este AO “Unirea-ODIP”. Sunt o fire sensibilă, îmi place foarte mult să învăț lucruri noi ca mai apoi să le pot pune în aplicare. Una dintre pasiunile mele este croșetatul, dar până la urmă cea mai mare pasiune este să muncesc pentru cauza ce ne-a lăsat-o bunicii, reîntregirea celor două state Românești. 

dd

2. Te-ai remarcat prin implicarea foarte activă în Asociația „UNIREA-ODIP”. Ce te-a determinat să te alături acestei asociații?

Eram la școală, la ora de limbă și literatură română când a venit Vlad la mine în clasă ca să ne vorbească despre asociația a cărui președinte este și despre mișcarea unionistă. Din pur interes am devenit membru și am participat la câteva evenimente, cum ar fi omagiul lui Ion și Doina Aldea Teodorovici, dar și aniversarea celor 99 ani de la Marea Unire, unde am conștientizat că locul meu este alături de membrii ODIP.

dd

3. În contextul alegerilor parlamentare, de ce crezi că este important ca unioniștii să fie prezenți în viitorul Legislativ?

Vocea unioniștilor trebuie să fie auzită și din tribuna Parlamentului, nu doar de la mitinguri și proteste. În mediul civic suntem mulți, chiar foarte mulți. Acest fapt l-am observat la manifestația de pe 25 martie 2018 și pe 1 septembrie, dar în Parlament nu prea suntem atât de mulți. Vocea NOASTRĂ, a unioniștilor, trebuie să fie auzită clar și răspicat de către conducere. 

4. De ce îl susții pe președintele „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, în campania electorală?

După părerea mea, Vlad Bilețchi este persoana potrivită de a reprezenta unioniștii în Parlament, prin obiective clare și prin rezistența sa față de toate provocările. În Parlament este nevoie de tineri cu viziuni inovatoare, cu noi păreri, tineri ca și Vlad Bilețchi ce nu ar trăda pentru nimic în lume cauza UNIRII și care se dedică zi și noapte pentru un ideal sau proiect care ar aduce Basarabia acasă.

DD

ff

Menționăm că președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, va candida pe listele Partidului Liberal, dar și pe circumscripția numărul 26, care include sectoarele Centru și Buiucani.