Ana-Maria ȚULEA

Ana-Maria ȚULEA: „Această situație m-a scos din zona de confort”

Sorina Noroc

   Absolventa Liceului Teoretic  „Dante Alighieri”, Țulea Ana-Maria, a ajuns cunoscută de o țară întreagă, fiind singura care a obținut 10 pe linie la Bacalaureat. Acest lucru nu a schimbat-o, dar recunoaște că evenimentele din ultimele trei zile au fost cu totul neobișnuite pentru ea.

 Am rămas același om, deși această situație m-a scos din zona de confort, deoarece niciodată nu mi-a placut să fiu în centrul atenției.

 Totuși, în urma examenelor de Bacalaureat, Ana-Maria este în centrul atenției, datorită unor rezultate excepționale, pe care le-a obținut prin muncă, răbdare și voință. 

 Pregătirile nu au fost de ultim moment, ci pe parcursul tuturor anilor de școală. 

  Ana-Maria spune că profesorii de la „Dante Alighieri” i-au oferit o pregătire foarte bună, astfel încît examenele nu i s-au părut prea dificile.

Le mulțumesc profesorilor mei, care, prin profesionalism și dăruire, instruiesc elevii într-un asemenea mod, încât nici nu este nevoie de o pregătire suplimentară prea mare.

Ana-Maria ȚULEA

  Eleva cu 10 pe linie la Bac le este recunoscătoare părinților, pentru susținere, precum și colegilor săi: 

Mulțumiri părinților pentru sprijin și încredere, dar și colegilor, alături de care anii de școală au trecut neobservați, plini de clipe frumoase!

 

   La rândul lor, colegii susțin că Ana-Maria este o fire deosebită, altruistă  și o foarte bună prietenă – calități indispensabile unei persoane de succes.

Ana-Maria este o persoană veselă, străduitoare și mereu optimistă.  Își ajută fiecare coleg, de câte ori este nevoie.

  Ne bucurăm mult pentru succesele ei și suntem mândri că a obținut rezultatele pe care într-adevăr le merită! 

   , spune Elena Moroșan, colega Anei-Maria.

Ana-Maria ȚULEA - arhiva personală

  Absolventa s-a bucurat să vadă felicitările care au venit din partea atâtor oameni din toate colțurile țării:

  Pe lângă mulțumirile aduse celor apropiați, țin să le mulțumesc și persoanelor care nu mă cunosc, dar care au decis să mă susțină cu un cuvânt bun!

Ana-Maria ȚULEA - arhiva personală

 

 Ana-Maria este o colegă minunată, care nu ezită să își ajute colegii și care, de multe ori, își sacrifică propriul timp, pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie. Studiază mult, fiind motivată de dorința de a cunoaște și de a progresa pe seama propriilor  forțe. Este impresionant totuși faptul că, fiind o persoană atât de specială și de inteligentă, rămâne a fi  modestă și bună la suflet.

  , afirmă Victoria Popa-Condrea, colegă de clasă.

 Întrebată de echipa Liber TV ce mesaj are pentru absolvenții de liceu, Ana-Maria a răspuns: 

Le transmit să nu se dezamăgească de rezultatele obținute, dacă acestea nu sunt cele pe care le așteptau. Să muncească în continuare! Să viseze!

 

Ana-Maria ȚULEA - O seară perfectă

   Mulțumim, Ana-Maria! Îți dorim succes și să îți îndeplineșt fiecare vis! Felicitări!!!