Andra-un nou single

Apariție spectaculoasă a Andrei în noul său videoclip. Detalii în exclusivitate despre filmări și despre viitorul concert al artistei la Chișinău

Nicoleta Furdui

Videoclipul  single-ului „Iubirea schimbă tot” a fost filmat la Buftea și regizat de Alex Ceaușu. În clip,  Andra a adoptat un stil unic și original.

De când am născut al doilea copil, îmi doream mult o astfel de schimbare și mă bucur că  mi s-a făcut o astfel de surpriză, a declarat  artista.

De noul look al Andrei s-au ocupat designerii vestimentari Dana Budeanu și Domnica Mărgescu, make-up artistul Alex Abagiu și hair-stilistul Alexandra Drăgan.

Clipul  urmărește o poveste de dragoste dintre doi tineri, care, după o ceartă, el merge să se refugieze în brațele altei femei, iar la final își dă seama că o ceartă nu e un impediment de a destrăma iubirea dintre cei doi.Personajele principale  au fost interpretate de către  actorii Elena și Aurelius Surulescu, alături de care Andra a mai filmat videoclipul pentru piesa „What about us”, lansată oficial în 2012.

Andra va avea  primăvara aceasta un concert la Chișinău,doar că data exactă încă nu este cunoscută.