Hh

Apple lansează iPhone Xs, Xs Max și iPhone Xr! Ce trebuie să știi despre acestea

Corina Bezer

Noile telefoane devin, de departe, cele mai bune pe care le poate oferi Apple în acest moment.

iPhone Xs: începe de la 1.000 de dolari cu 64, 256 sau 512 GB spațiu de stocare. Precomenzi din 14 septembrie, livrări din 21 septembrie.

iPhone Xs Max: începe de la 1.100 de dolari cu 64, 256 sau 512 GB spațiu de stocare. Precomenzi din 14 septembrie, livrări din 21 septembrie.

iPhone Xr: începe de la 750 de dolari cu 64, 128 sau 256 GB spațiu de stocare. Precomenzi din 19 octombrie, va fi livrat din 26 octombrie.

Rămân la vânzare: iPhone 7 la 500 de dolari, iPhone 8 la 600 de dolari.

iPhone Xr e un telefon mai ieftin cu aptitudini de iPhone X

iPhone

iPhone Xr, pe scurt: culori, procesor nou și puternic, cameră bună, ecran mare, Face ID și design similar iPhone X.

Bateria ține cu o oră și jumătate mai mult decât iPhone 8 Plus ceea ce e o performanță. Acesta va fi telefonul cu care va concura, dar și cu 7 Plus sau 6s Plus.

Apple copiază pentru iPhone Xr o funcționalitate de la Google Pixel. Cu o singură cameră poate defocaliza fundalul fix cum face Pixel 2.

iPhone Xr e o versiune de telefon pentru cine încă n-a făcut upgrade la modele mai noi. Prețul va fi un factor extrem de important.

iPhone Xr are același procesor A12. Totodată, are doar o cameră foto de 12 megapixeli și folosește Face ID ca pe iPhone X. Diferența e că ecranul e un LCD de 6,1 inci Liquid Retina și e mai mic decât iPhone 8 Plus (5,5 inci).

iPhone Xr e foarte colorat, e fabricat din aluminiu și sticlă și vine să înlocuiască iPhone 8, dar cu design de iPhone X. Are o singură cameră, așa cum au fost zvonurile, și va fi cel mai ieftin. Are ecran LCD.

iPhone Xs și Xs Max au suport dual SIM

Vestea mai mare e că atât Xs, cât și Xs Max au suport dual SIM.

Bateria de pe iPhone Xs ține mai mult decât cea de pe iPhone X. Ține cu 30 de minute mai mult. Adică deloc. În schimb, iPhone Xs Max oferă o autonomie cu 90 de minute mai mare decât iPhone X. Adică nimic și la acest capitol. Autonomia rămâne mizerabilă.

Telefoanele au LTE gigabit.

Camerele de pe iPhone Xs și procesorul analizează pozele mai bine ca să reproducă mai bine detaliile, inclusiv în zonele mai puțin luminoase. Modul HDR e cel mai lăudat. De asemenea, ar fi o cameră optimizată pentru fotografii când subiecții se mișcă.

Opțiuni noi: Smart HDR și reduce mai bine ochii roșii. Modul de portret a fost îmbunătățit.

Face ID va fi disponibil atât pe iPhone Xs și iPhone Xs Max. Au procesorul A12 pe 7 nanometri. E o schimbare imensă pentru arhitectura de procesoare și pentru performanță. Fiecare procesor are șase nuclee. Patru sunt optimizate pentru autonomie, celelalte două sunt pentru performanță. E o schemă clasică de la Apple.

Apple Watch deschide evenimentul Apple înainte de iPhone

Ehh

Dacă ai un ceas Apple, ei bine, watchOS 5 va fi disponibil din 17 septembrie. Precomenzile încep din 14 septembrie. Livrările din 21 septembrie.

Apple Watch 4 va costa 400 de dolari doar cu Wi-Fi și Bluetooth. Versiunea cu conexiune celulară costă 500 de dolari. Va fi livrat în 26 de țări.