Vlad Bileţchi

Batjocorit în incinta sectorului de poliţie! Vezi mai multe detalii

Corina Bezer

Activistul Alexandru Măgari este tras la răspundere pentru că a agresat verbal şi l-a insultat cu cuvinte batjocoritoare pe liderul asociaţiei „UNIREA – ODIP”, Vlad Bileţchi. Mai mult, pentru a se răzbuna pe tinerii unionişti care l-au acţionat în judecată, Măgari a sesizat Centrul pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal, ceea ce a provocat pierdere de timp şi resurse pentru membrii asociaţiei unioniste.

Alexandru Măgari

Imediat după cele întâmplate, Vlad Bileţchi l-a acţionat în judecată pe Măgari, spunând că este o chestiune de principiu. „Cei care batjocoresc și își șterg picioarele de etnicii români s-au deprins a scăpa basma curată.  Este foarte important să se știe că vor fi sancționați dacă își permit astfel de lucruri. Altfel – vom mai avea inși alde Dodon care de la înjurături în stradă și batjocoriri minore au ajuns să își bata joc de noi din funcția de președinte a statului, asta pentru că nu a fost la timp sancționat pentru astfel de ieșiri periculoase”, a declarat pentru Liber TV, Vlad Bileţchi. 

Amintim că Vlad Bileţchi se judecă la moment cu statul, pentru organizarea protestelor anti-Dodon din 14 şi 15 noiembrie 2016.