De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum 21 de ore

Breaking news

BREAKING NEWS// Percheziţii la Guvern! Sunt vizate persoane din Ministerul Economiei

Corina Bezer

Procuratura Generală confirmă operațiunea Procuraturii Anticorupție, dar nu poate oferi detalii pentru a nu pereclita mersul acesteia.

Ministerul Economiei a comentat aceste percheziţii:

"Conducerea Ministerului Economiei a luat act de acțiunile întreprinse de colaboratorii procuraturii și CNA în privința unor angajați ai instituției, acordând tot suportul organelor de resorț în investigarea cazului respectiv, care ține de buna gestionare a patrimoniului de stat.

Conducerea instituției permanent a optat pentru excuderea cazurilor de încălcare a legislației naționale în toate domeniile social-economice și a promovat o politică fermă privind eliminarea acestor fenomene din activitatea oricarei instituții de stat. Poziția dată rămâne una prioritară pentru Ministerul Economiei și în viitor, deoarece doar prin excluderea unor asemenea cazuri putem realiza obiectivele asumate în procesul de modernizare și reformare a Republicii Moldova".

Reveni cu detalii mai târziu.